tiistaina, maaliskuuta 30, 2010

Tekniikkaa

Teematiistain aiheena on tällä viikolla tekniikka. Mieluinen aihe, jota olen eri muodoissa esitellyt tässä blogissa ja jo ennen tätä blogia varsin antaumuksella. On ollut traktoreita, autoja ja kännyköitä.
Nyt kuitenkin päätin valita kuvaan jotain muuta. Armas avomieheni katsoi, että vasta liki kolmen vuoden seurustelun ja puolentoista vuoden yhdessä asumisen jälkeen on sopiva aika esitellä hänen ensimmäinen kannettavansa, josta ei tietenkään voi hankkiutua eroon, vaikkei sillä oikeasti ole tehnyt mitään enää kai... vuosikymmeneen? Jonain iltana hän sitten kaivoi tämän hirvityksen varastoistaan. Sillä hirvitys se todella on! Jo pelkkä muuntaja (kuvassakin näkyy lattialla) painaa enemmän kuin nykypäivän läppärit. En tiedä mikä käyttöjärjestelmä vehkeessä on, merkkipohjainen kuitenkin, ei graafinen. Kai joku DOSin kivikautinen versio.

4 kommenttia:

Kuvatar kirjoitti...

Älä vain heitä sillä vesilintua, vaan säilytä visusti tallessa. Tuollainen on joskus harvinainen vehje. En minäkään ollut ikinä nähnyt. Loisto kapine, vaikka on melkein esihistorialliselta ajalta.

kiirepakolainen kirjoitti...

Alkaa olla historian havinaa tässä tekniikassa....älä vaan heitä sillä vesilintua, vintille säästöön...

Krisu kirjoitti...

Aarre ja ah, niin tekninen!!

TeeTee kirjoitti...

Tuo kannattaa säästää museotavaraksi!